ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η εταιρεία FRIGOLUX εδρεύει στην Πάτρα και αντιπροσωπεύει τις επαγγελματικές συσκευές του ομίλου ELECTROLUX PROFFESIONAL , παγκόσμιου ηγέτη στην αγορά, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να αναλαμβάνει τον εξοπλισμό ολόκληρης της επιχείρησής σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσω των αξιόπιστων και αποδοτικών μηχανημάτων μας. Διασφαλίζοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής στην κουζίνα αλλά και στο σύστημα εσωτερικής πλύσης. Τα μηχανήματα αυτά μεγιστοποιούν την εργονομία των χώρων εργασίας.

 

Η  FRIGOLUX ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Να σας προμηθεύσει με τον καλύτερο επαγγελματικό εξοπλισμό -μόνο αναγνωρισμένων εταιρειών (συνεργασία με την ELECTROLUX PROFESSIONAL , έναν από τους καλύτερους προμηθευτές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού).
  • Να διαμορφώσει το χώρο σας, έτσι ώστε τα μηχανήματα να ταιριάζουν πλήρως.
  • Να παρέχει πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

 

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Προσφέρουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προσφοράς της καλύτερης ποιότητας μηχανημάτων στην καλύτερη δυνατή τιμή, με γνώμονα τον σεβασμό των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών μας.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων αποτελεί αδιαμφησβήτητα τον σημαντικότερο παράγοντα για οποιαδήποτε επιχείρηση.  Η νοοτροπία που επικρατούσε μέχρι στιγμής στο κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού σας αφήνει μετέωρους σε ότι αφορά την υποστήριξη των μηχανημάτων  σας. Στην FRIGOLUX η βασική αρχή είναι εντελώς διαφορετική! Μετά την πώληση υπάρχει εξειδικευμένο και σωστά καταρτισμένο προσωπικό για την υποστήριξη τυχόν βλαβών των μηχανημάτων σας. Η πληθώρα ανταλλακτικών και η εγγύηση ότι θα είναι διαθέσιμα για μια εικοσαετία από την αγορά τους τα κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικά. Μάρτυρες είναι οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας που χάρη στην εξειδίκευση , την αμεσότητα και την υπευθυνότητα δεν μένουν ποτέ εκτεθειμένοι.

Ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων μας ικανοποιούν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη , συμμορφώνονται με βάσει τα υπάρχοντα πρότυπα για τη διασφάλιση της ποιότητας καθώς και ανάλογα με την κατηγορία τα υψηλότερα δυνατά ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας , υγιεινής σχεδίασης και λειτουργικότητας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε ένα μέρος των προϊόντων μας , επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι η ποικιλία ,η ποιότητα καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση δεν θα σας διαψεύσουν!

 

Με εκτίμηση,

Αντώνης Πέττας